Öhm, vad betyder nu det där? 26 saker som du kan höra en DIS student säga som bor hemma hos dig

Det är något vi alla kan känna igen oss i – att även om det blir enklare att tala engelska, ju mer man gör det, så kan det fortfarande vara svårt att lära sig och förstå betydelsen av utryck och talesätt. Både svenskar och amerikaner använder sig av uttryck i vardagen som är svåra att direktöversätta. Men lyckligtvis är hjälpen här — Vi har gått igenom alfabetet från A till Z och sammanställt en lista med 26 uttryck – eller slang om man så vill – som ni kanske kommer uppleva att era DIS-studenter använder sig av i det dagliga livet. Bli lite klokare på deras betydelser här:

Expressions List_Swedish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s